Följ vår resa!

Grunden till allt!

Detta är de två första testerna som ska komma att bli grunden till vårt fantastiskt goda kryddsmör. Här väljer vi hurvida vi ska ha syrat eller osyrat smör som bas till vår produkt.

Det syrade smöret:

Ger en nötigare smak och har längre hållbarhet. Traditionellt sett är denna typ av smör det man gjort mest under alla tider.

Det osyrade smöret:

Ger en mer gräddig och len smak men håller inte lika länge.

Slutsats om vilket typ av smör vi kom att använda

Vi har landat i att fokusera på ett syrat smör som bas i vårt kryddsmör, efter smaktestet där vi jämförde de båda typerna av smör, enades vi alla tre om att det syrade smöret var både godare och att dess egenskaper kommer gynna Smör o Smak UF som företag betydligt mer. 

UF-mässan:

Den 11/2 var det UF mässa på wisby strand, 61 av 81 UF företag på gotland var där och ett vad dem företagen var vi. Vår monter bestod av en frys som vi fick låna av Cafe Amalia, vi hade även armeringsjärn som vi knöt murgröna runt och lite bilder från produktionen. Vi sålde runt 30 paketet vilket är bra med tanke på att mässan höll på i endast 4 timmar. Under tiden vi stod och sålde kom en jurymedlem fram till oss och sade att vi var topp fem årets UF företag här på gotland. Vi fick sedan pitcha inför en jury med entreprenörer. Vi är väldigt stolta över att bil nominerade topp 5 i årets UF företag. Under mässan fick vi prata med fantastiska kunder samt folk som var intreserade av vårt smör. Vi berättade vår historia och hur vi producerade smöret vilket var en hit bland kunderna. Vi hade jätte kul på mässan och det var en stor framgång för oss. Vi vill också tacka alla som kom och köpte eller sa hej till oss på mässan, det betyder jätte mycket för oss  

Osyrat och syrat smör Osyrat och syrat smör
De två första testerna till vår produkt De två första testerna till vår produkt. Ett osyrat och ett syrat
Den första satsen av ett syrat smör
paketering av Café de Paris-smör paketering av Café de Paris-smör paketering av Café de Paris-smör paketering av Café de Paris-smör paketering av Café de Paris-smör paketering av Café de Paris-smör
Test av smältförmågan på kött testas
Vårt smör på ryggbiff Vårt smör på ryggbiff
Tvättar smöret i kallt vatten för att få ur den sista kärnmjölken
Första prototypen till vårt smör Första prototypen till vårt smör
inskickad bild av vitlök-och persiljesmör från nöjd kund inskickad bild av vitlök-och persiljesmör från nöjd kund inskickad bild av vitlök-och persiljesmör från nöjd kund inskickad bild av vitlök-och persiljesmör från nöjd kund inskickad bild av vitlök-och persiljesmör från nöjd kund inskickad bild av vitlök och persiljesmör från nöjd kund
Tillagd i varukorgen